Waarschuwingsschot gelost bij aanhouden man met verward gedrag in Goes

Normal aanhouding boeien001

Agenten hebben zaterdag 5 september rond 3.10 uur een waarschuwingsschot moeten lossen bij een aanhouding. Een 23-jarige man uit Goes is aangehouden, hij maakte een verwarde indruk.

De politie kreeg rond 3.00 uur de melding dat er aan de Joseph Lunslaan een man met een vuurwapen zou rond lopen. Meerdere eenheden werden direct die kant opgestuurd. Een hondengeleider trof de man aan op een bankje en zag dat de verdachte een vuurwapen vast had. Daarop riep hij hem aan het wapen te laten vallen, wat deze vervolgens deed. Toen de verdachte vervolgens toch weer een beweging richting het wapen maakte loste de diender een schot in de lucht. Vervolgens kon de man worden aangehouden.

Airsoft

Nader onderzoek wees uit dat het wapen niet echt was, maar dat het om een airsoftwapen ging. De man is overgebracht naar het cellencomplex en onder observatie geplaatst. Een arts zal oordelen over de geestelijke gesteldheid van de verdachte.

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
15:07

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief