Groene Pluim 2024: Kans voor Duurzame Ondernemers in Goes

4 maanden geleden gepubliceerd

Bedrijven in Goes die een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid en sociaal ondernemen krijgen de kans om te strijden voor de Groene Pluim 2024.

De Groene Pluim 2024

De Groene Pluim is een onderscheiding die elk jaar wordt toegekend aan een bedrijf dat aantoonbaar goed presteert op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen. Het is een erkenning voor ondernemers die bijdragen aan een groenere en socialere toekomst.

Het initiatief is bedoeld om ondernemers in de gemeente Goes aan te moedigen en te belonen voor hun inzet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. De prijs benadrukt het belang van deze waarden en erkent de bedrijven die een voortrekkersrol spelen op dit gebied.

Oproep aan de ondernemers

De gemeente Goes roept alle ondernemers op om zich aan te melden voor de Groene Pluim 2024. Het is een kans voor bedrijven om hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen onder de aandacht te brengen en misschien zelfs beloond te worden voor hun inzet.

Als u een ondernemer bent in de gemeente Goes en u denkt dat uw bedrijf voldoet aan de criteria voor de Groene Pluim, moedigen wij u aan om zich aan te melden. Het is een geweldige kans om te laten zien hoe uw bedrijf bijdraagt aan een duurzamere en socialere wereld.