Twee mannen aangehouden na mishandeling Molenplein in Goes

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

In de Zaagmolenstraat zijn maandagmiddag rond 16.00 uur twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden een bewoner van het Molenplein te hebben mishandeld.

Het slachtoffer belde de politie nadat hij mishandeld was bij het verlaten van zijn woning. Eén van de twee greep hem bij zijn keel. Het slachtoffer kon vluchten en belde de politie. Hij gaf het signalement door van zijn twee belagers. Agenten gingen op zoek naar de twee mannen en troffen hen aan in de Zaagmolenstraat in Goes. Ze zijn aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Daar worden ze gehoord.

De twee zitten nog vast. Het gaat om twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 24 en 28 jaar oud. Wat de aanleiding was voor de mishandeling weet de politie nog niet. Dat is onderwerp van onderzoek. Het slachtoffer heeft geen letsel overgehouden, maar is wel erg geschrokken.

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
13:33

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief