Man mishandeld door mogelijke ´pedojagers´ in Goes

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

De recherche doet onderzoek naar een mishandeling op de Europalaan. Daarbij werd een man door een groep jongeren in elkaar geslagen.

De politie kreeg op zaterdag 14 november rond 20.20 uur een melding dat een man op straat in elkaar werd geslagen. Ter plaatse aangekomen troffen ze de gewonde man aan. Hij was dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord. Uit hun verklaringen blijkt dat de mishandeling mogelijk het gevolg is van zogenaamde ´pedojagers´. Er wordt een verder onderzoek ingesteld. Politie en Openbaar Ministerie staan afkeurend tegenover dit fenomeen en roepen burgers op zich hier niet schuldig aan te maken.

Getuigen

Was u getuigen van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. 

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
13:56

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief