Inbreker aangehouden in Kruiningen

Normal aanhouding boeien001

De politie heeft zondag 18 oktober 2020 omstreeks 17.30 uur op de Slagveldstraat, mede dankzij een alerte getuige, een 43-jarige man uit Kruiningen aangehouden. Hij wordt verdacht van twee inbraken in een woning in die straat. De dief was kennelijk op flesjes bier uit.

De politie kreeg zondag aan het eind van de middag een melding dat er een inbraak gaande was in een woning aan de Slagveldstraat. Agenten waren snel ter plaatse. Ze zagen in de straat een man lopen, een bekende van de politie, die volledig voldeed aan het signalement. Ze hielden de man staande.  De getuige bevestigde de agenten dat ze de juiste persoon hadden. Bij het pand bleek de ruit van de voordeur vernield te zijn.

Aangifte

De eigenaar van de woning die aan het verbouwen is, heeft aangifte gedaan. Zaterdagavond en zondagmorgen was er bij hem ook al ingebroken, toen waren er enkele flesjes bier gestolen. De politie gaat ervan uit dat die ook gepleegd is door de aangehouden verdachte.

 

 

 

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
14:28

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief