Illegale feestjes beëindigd in Goes, Terneuzen en 's-Heer Abtskerke

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie kreeg zaterdagavond en -nacht meldingen van geluidsoverlast van harde muziek en geschreeuw. Tot drie keer toe hebben agenten illegale feestjes moeten beëindigen. De mensen die daar aanwezig waren krijgen allemaal een proces-verbaal voor het overtreden van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het COVID19-virus te voorkomen.

Omstreeks 23.15 uur meldden omwonenden van de woonboulevard in Goes dat er in de buurt harde muziek klonk. Hun vermoeden was dat er ergens een feestje gaande was. Agenten zijn op het geluid afgegaan en troffen in een loods in de Lorentzstraat in Goes een groep van tussen de 20 en 30 jongeren die een feestje hielden. Van de jongeren (allemaal tussen de 18 en 21 jaar oud) zijn hun gegevens genoteerd. Ze krijgen allemaal een bekeuring.

Terneuzen

Ook door omwonenden van de Sloelaan in Terneuzen werd melding gedaan van geluidsoverlast. Rond middernacht werd gemeld dat er in de buurt vermoedelijk een feestje gaande was, want er was harde muziek en geschreeuw te horen. Surveillerende agenten troffen vervolgens een tiental jongeren tussen de 15 en 18 jaar oud die met elkaar aan het drinken waren. Van negen van de tien mensen zijn gegevens genoteerd en zij krijgen een bekeuring voor het overtreden van de geldende maatregelen om de verspreiding van het COVID19-virus te voorkomen. De tiende rende weg en is niet meer getraceerd.

's-Heer Abtskerke

Omstreeks 02.50 uur in de nacht van zaterdag op zondag meldden omwonenden van de Kerkring in ’s-Heer Abtskerke dat zij overlast ondervonden van harde muziek. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen in een soort bouwkeet een groep van negen jongeren (tussen 19 en 22 jaar oud) die zich overduidelijk niet aan de opgelegde maatregelen met betrekking tot voorkoming van de verspreiding van het COVID19-virus hielden. De jongeren waren met teveel personen bij elkaar en hielden onderling geen afstand. Aan alle negen aanwezigen is proces-verbaal aangezegd. Een aantal jongeren ging met de agenten in discussie over de maatregelen en het handhaven daarvan. Eén van hen, een 21-jarige inwoner van Den Bosch, beledigde een agent. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast en zal zondag gehoord worden.

 

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
13:51

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief