Hardrijder heeft hennepgoederen op zak in ’s-Heer Arendskerke

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Een 33-jarige man uit Zaamslag is donderdag 14 januari rond 21.54 uur aangehouden op de Noordzakweg. De verdachte slingerde met zijn auto over de weg en was mogelijk onder invloed. Bij verder onderzoek bleek hij ook nog hennepgoederen in zijn auto te hebben liggen.

Het Operationeel Centrum van de politie kreeg rond 21.30 uur een melding dat er een auto met hoge snelheid slingerend over de A58 ter hoogte van Bergen op Zoom zou rijden. Ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke kreeg de bestuurder van het voertuig een stopteken van de politie. Toen de agenten bij de bestuurder aankwamen roken ze een hennep- en alcohollucht. De man weigerde een blaas- en speekseltest en schold de agenten uit. Daarop is de verdachte aangehouden. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich waardoor er twee extra agenten werden opgeroepen om de man over te kunnen brengen naar het politiebureau. In de auto van de verdachte bleken allerlei goederen te liggen die geschikt zijn om een hennepkwekerij mee in te richten. Deze zijn in beslag genomen. Ook bleek de auto niet verzekerd en niet gekeurd te zijn.

Invorderen rijbewijs

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Ook namen agenten zijn telefoon en een geldbedrag van ongeveer 500 euro bij hem in beslag. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
14:29

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief