Gestoken bij vechtpartij in Goes

Normal aangepastpolitieauto

Medewerkers van een beveiligingsbedrijf grepen woensdagavond rond 22.30 uur in bij een vechtpartij tussen jongeren. Een van de medewerkers raakte hierbij gewond. Zij werd gestoken.

Omstreeks 22.30 uur kwamen meerdere meldingen binnen bij de politie dat er een vechtpartij gaande was op het terrein van de kermis in Goes. Er zou iemand met een mes bij de vechtpartij betrokken zijn. Agenten gingen ter plaatse en troffen de medewerkster van het beveiligingsbedrijf aan. Zij was gewond, mogelijk door een messteek, en is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een 18-jarige jongen uit Middelburg is aangehouden als verdachte van dit feit. Ook hij was gewond. Het mes dat hij bij zich had is door beveiligers van hem afgepakt en ter inbeslagname afgegeven aan de politie.

De aanleiding van de vechtpartij is nog niet bekend bij de politie. Zowel de aangehouden verdachte als de medewerkster zijn slechts kort gehoord, omdat zij allebei in het ziekenhuis behandeld moesten worden aan hun verwondingen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van dit feit. Hebt u meer informatie? Was u op het kermisterrein aanwezig en hebt u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u uw gegevens achterlaat neemt een van de politiemensen die deze zaak behandelt contact met u op.

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
14:44

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief