Drietal gearresteerd met pistool in auto in Rilland

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

In de buurt van een tankstation trof de politie maandagavond in een auto een pistool aan. De drie inzittenden werden gearresteerd.

Rond 21.50 uur werd bij Rilland een auto gecontroleerd. Uit een speekseltest bleek dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van drugs was. Een van de passagiers werd door de politie gezocht omdat hij nog 29 dagen hechtenis tegoed had. In de auto vond de politie een pistool met patronen. Deze werden in beslag genomen. De drie inzittenden werden aangehouden. De auto werd door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Politiecellencomplex

Het drietal werd naar een politiecellencomplex gebracht. Het bleek te gaan om twee mannen (34 en 45 jaar) met onbekende woonplaatsen. De derde man (31) woont in Rotterdam. De mannen zitten nog vast en worden dinsdag verhoord. Een GGD-arts heeft van de automobilist een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend.

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
14:35

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief