Arrestant vernielt ruit van politieauto

Normal aangepastpolitieauto

Goes - In de nacht van maandag op dinsdag is een 21-jarige Goesenaar aangehouden wegens het bezit van een boksbeugel. Ook had de man een cilinder lachgas, soft- en harddrugs in zijn bezit.

Agenten surveilleerden tijdens hun nachtdienst en troffen, op een verder lege parkeerplaats aan de Marconistraat, een auto met de slapende man. Zij vroegen om zijn identiteitsbewijs en zagen toen dat de man een boksbeugel bij zich had. De man moest uit zijn auto komen en de agenten doorzochten de auto op basis van de Wet Wapens en Munitie.

Drugs

In de auto werden geen wapens meer aangetroffen, maar wel een cilinder lachgas, pillen en hasj. De man werd verteld dat hij was aangehouden en ineens werd hij agressief. Hij wilde niet meewerken aan zijn aanhouding en door de agenten is pepperspray gebruikt voordat zij hem in de boeien konden slaan. De man bedreigde de agenten en zag, nadat hij in de politieauto geplaatst was, ook de kans om een ruit van de dienstauto te vernielen.

De Goesenaar is ingesloten in een politiecellencomplex. Daar wordt hij dinsdag verder gehoord. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De auto van de 21-jarige zal nog verder worden onderzocht door de politie

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
13:37

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief