Man aangehouden na mishandeling vrouw in Goes

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Op zaterdag 9 mei jl. meldde een bewoner van een appartementencomplex in de Beukenstraat in Goes dat zij mishandeld was door een haar onbekende man. Ook zou de man hebben geprobeerd haar telefoon te stelen. De politie verspreidde een Burgernetbericht, maar daar kwam geen relevante informatie op binnen. Op 12 mei is deze man alsnog door de politie aangehouden.

Op de bewuste zaterdag stond het slachtoffer, een inwoonster van de Beukenstraat in Goes, te wachten op haar echtgenoot. Ze zag een haar onbekende man de gezamenlijke ruimte in het appartementencomplex binnenlopen. Hij belde aan bij verschillende woningen. De vrouw vertrouwde het niet en maakte foto’s van de onbekende man. Kennelijk was de man hier niet van gediend. Hij probeerde de telefoon van de vrouw uit haar handen te rukken. Toen dit niet lukte gaf hij het slachtoffer een paar flinke tikken en ging er vandoor. De vrouw hevig ontdaan achterlatend.

De politie werd erbij geroepen en agenten kregen de beelden van de dader te zien. Zij zijn meteen op zoek gegaan naar de man. Ook werd een Burgernetbericht verspreid via de meldkamer van politie. Helaas is de verdachte niet aangetroffen.

Naam bekend

Door speurwerk van de politie in Goes zijn de agenten toch achter een naam gekomen van een mogelijke verdachte. Er werd contact gelegd met de Officier van Justitie die toestemming gaf voor de aanhouding buiten heterdaad van deze man.

Pech onderweg

Op dinsdag 12 mei kregen twee agenten de melding dat er een auto zeer gevaarlijk op de A58, ter hoogte van Rilland, stond. De auto stond in de middenberm en de bestuurder leek pech te hebben. De agenten zijn snel naar de opgegeven plaats gegaan en troffen daar, bij de auto, een 42-jarige man uit Vught. Uit onderzoek bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs. Maar uit onderzoek bleek nog iets… Dit betrof de man die buiten heterdaad kon worden aangehouden voor de mishandeling van de 62-jarige Goese vrouw. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar nog vast. De verdachte zal gehoord worden door rechercheurs.

De auto van de 42-jarige man is weggesleept door een takelbedrijf. Naar nu blijkt wordt hij ook verdacht van tanken zonder te betalen bij een tankstation in Bergen op Zoom.

Adverteren op Goes-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Goes-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Goes
14:26

18° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief